Sick and tired

4 februarie 2008
E atat de greu sa fii INTELES si CREZUT! In ultima vreme, nu am mai intalnit lucrul asta, cand deodata in seara asta trebuia sa particip la altercatii,contradictii si peste absolut toate, neintelegere .
Ma simt atat de…..suparata, ar fi prea superficial, indurerata poate, dar intr-un sens mai restrans. De ce unii oameni spun lucruri negandite, aiurite, pe care numai urechile sufletului le aud si raman in memoria inimii mele. De ce nu constientizeaza ca fiecare dintre noi avem simtaminte, sentimente, orgolii,idei,pareri,argumente?De ce nu ni se permite sa fim ascultati, ci doar reguli, cuvinte pe care trebuie doar sa le avem intiparite in minte si sa ne "robotizam" fiecare miscare?
Nu vreau sa parcurg acelasi itinerariu ca si o persoana apropiata mie, dar…imi este imposibil sa nu am aceleasi dorinte ca si ea!
Mereu am crezut ca destinele noastre se aseamana foarte mult,dar parca nu as vrea sa parcurg si continuitatea vietii ei.
Daca ai sti TU cate ganduri am in minte acum…..esti SINGURUL care este alaturi de mine, esti SINGURUL care stie sa ma asculte si sa ma inteleaga, esti SINGURUL pe care INTOTDEAUNA il voi astepta!
 
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X