Si a venit toamna….

28 septembrie 2007
A venit si bine-meritata toamna-asta de acum cateva saptamani-dar abia in seara asta am putut s-o constientizez mai clar, prin vantul puternic, care inca nu si-a pierdut cravata sobra de anul trecut.De acum, am schimbat dusurile rapide si racoroase cu baile lungi si fiebinti, din care nu va lipsi aroma ispititoare a sarii  de baie.
 
Luni se va  deschide "oficial" toamna pentru mine,din simplul fapt ca  voi reincepe cursurile, plimbarile lungi intr-o companie placuta pe aleele imbracate in frunze colorate, voi da nas in nas cu picaturile de ploaie, un adversar de elita pentru viitoarele mele foi pline cu hieroglife (pana la primul partial), timpul petrecut pe bancile din fata facultatii….cate lucruri nu vor fi iar incepute…Poate intr-un ritm mai bun..mai bine organizat.
 
O Lela se legana pe o panza de paianjen .Stii cand e toamna atunci cand paianjenii dorm.Pana si ei.

Toamna nu este mereu trista, piticii mei de la mithbusters au confirmat asta, nu trebuie sa lasi pustietatea si in sufletul tau. Trebuie sa rascolesti toate zambetele si bucuriile tale, sa uiti de furtuna din tine si vei vedea o natura extrem de frumoasa.
 
Cupluri, fructe, forfota molcoma.
 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X