Metamorfoza

25 mai 2007
Ratusca de peste zi se transforma intr-o mica lebada noaptea, cand peretii camerei devin un cer albastru, unde aerul nu mai este imbacsit de la atata caldura si  florile zambesc din verdele crud al clorofilei.Am tresarit la gandul ca foile reprezinta copaci morti, multi copaci morti, de unde si intrebarea "existentiala" : cum sta treaba la "foile" virtuale? Cum le-as putea defini?
Acum imi exprim repulsia fata de tipele trendy, cele care asculta ori Evanescence, cu ochii innegriti de atata carbune si buzele colorate intr-un violet urat, ori sunt fane inraite Christina Aguillera, cu fustite de 1 cm, mai multi hormoni in cap decat creier, riscand sa creasca mortalitatea peste vreo 30 ani .S-a pierdut feminitatea, s-a pierdut puritatea.Se pierd valori, zambete nevinovate si multe vise inecate intr-o sticla de plastic.Nu inteleg pretul la negarea frumosului si cred ca niciodata nu voi reusi sa pricep asta.
Intr-o alta ordine de idei, cu ce suntem noi vinovati sa suportam gargaunii vremii, provocati de cei lacomi de tehnologia avansata, prin defrisari pentru a construi "zgarie buzunarul cetatenilor" poluante, prin deschideri de centrale nesigure si tot asa.De ce nu face nimeni nimic?
De fapt e prea tarziu.Asta-i cuvantul prea tarziu.
Nimeni si nimic nu va reusi sa iasa la liman.
E tarziu.Pierd timpul cu evenimente care par imposibil de rezolvat in ochii altora.
Raman la anormalitatea mea.
 
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X