Pentru prima data

19 mai 2007
Intotdeauna, cand erau alegerile,eram nelipsita in "promenadele" pe care le faceau parintii mei spre sectia de votare.Vroiam sa vad "cum e".Astazi, am avut onoarea de a vota pentru prima data.Ceea ce mi se parea inainte atat de special,astazi nu a fost decat un cerc pe o bucata de hartie.Simplu de tot! :) .
Am votat…vreau sa cred ca alegerea pe care am facut-o va fi benefica pentru verdictul din seara asta sau maine dimineata cel tarziu.Nu vreau decat…sa nu mai afirm ca traiesc intr-o tara lipsita de simtaminte si rationamente…nu vreau decat ca noua generatie sa fie lipsita de nesimtire, vreau mai mult suflet in tot ceea ce poate face o tara pentru a functiona bine din toate punctele de vedere,vreau ca dincolo de hotare ceilalti sa ne admire imaginea creata din propriile eforturi,nu din furturi si tot felul de magarii.
Utopie sau nu….vom vedea.
Dincolo de toata speranta pe care o am in ceea ce priveste noul presedinte, pot spune ca ceea ce vedem noi intr-un viitor indepartat,maret si plin de farmec, privit de aproape,este un lucru marunt si atat :) .
 
                                   
 


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X